dental south bayview

 Dental Clinic | Blackmans Bay

The creation of a new dental practice within an existing retail space of just 70m2 required careful planning and design to provide light and open feeling spaces.  Our design satisfies our client’s brief for a fresh, modern facility that is welcoming, relaxed, and highly functional. Timber and mirror is used in the reception, waiting and dento-facial treatment room to create a calming atmosphere, while the two hygienic dental surgeries, sterilising room, store room, plaster workshop, staff room and toilet use a restrained black and white colour pallete.

Address | Bayview Shopping Center                                   Materials | Plywood, mirror                                                 Builder | Alltas Construction                                                  Status | Completed 2017